In beweging met onze collectieve voordelen

Speciaal voor collectief verzekerden

Voor iedereen een passende fiets met korting

Van lichtgewicht fiets tot e-bike of sportieve stadsfiets. Ontvang korting op alle fietsen en accessoires bij Fietsvoordeelshop.nl

Gebruik de inlogcode UMC-N831

Als collectief verzekerde profiteert u van veel voordelen. Onder andere op het gebied van bewegen. Door te bewegen zit u vaak lekkerder in uw vel. En daar helpen we u graag bij.

Wilt u graag meer bewegen, maar weet u niet hoe u moet starten? Dan kunt u bijvoorbeeld in gesprek met een beweegcoach. Of profiteer van korting op een nieuwe fiets of fitnessproducten van Tunturi.

Persoonlijk beweegadvies van een fysiotherapeut

Wilt u uw nek en rug soepel houden maar weet u niet welke oefeningen helpen? Misschien heeft u een kleine klacht door uw werk of sport waar u deskundige tips voor wilt? Of wilt u weten hoe u met hardlopen moet starten? Dat soort vragen, daar helpen we u graag bij!

Een beweegcoach geeft u persoonlijk advies om te bewegen. Bewegen helpt om u beter te voelen. Deze coach is opgeleid als fysiotherapeut, en zorgt dat u vol vertrouwen aan de slag gaat. Dat kan online in een persoonlijk gesprek van 15 minuten. Of u kunt uw vraag direct stellen via WhatsApp.

Afspraak inplannen en chatten

Aan de slag met een gezonde leefstijl

Speciaal voor collectief verzekerden

Werk en Leefstijl-programma dokter Tamara

Aan de slag met een gezondere leefstijl op uw werk. In 3 weken krijgt u informatie en oefeningen over voeding tijdens wisselende diensten, bewegen tijdens het werk en werkplezier.

Speciaal voor collectief verzekerden

Thuis trainen met 25% korting via Tunturi

Liever thuis trainen dan in de sportschool? Ontvang 25% korting op cardio- en krachtapparaten en fitness accessoires van Tunturi met Collectief Voordeel.

Speciaal voor collectief verzekerden

Ontvang 25% korting bij STOX Energy Socks

Voorkom vermoeide benen en zorg voor een verbeterde doorbloeding. Profiteer nu van 25% korting op de gehele selectie van STOX Energy Socks.

Volop extra’s via een collectieve zorgverzekering

U profiteert bij UMC Zorgverzekering van extra veel voordeel op uw zorgverzekering via uw werkgever. 

Voordeliger verzekerd en extra ruime vergoedingen

Ontvang korting op de premie voor u en uw gezin. En profiteer van extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie, mondzorg en orthodontie.

Een extra hoog persoonlijk gezondheidsbudget

Een preventiebudget voor cursussen en trainingen. Bijvoorbeeld voor een leefstijlprogramma van dokter Tamara, een EHBO-cursus of een leefstijlcheck.

Korting op beweeg- en gezondheidsproducten

Ontvang korting op producten om aan uw gezondheid te werken, zoals voordeel bij Fietsvoordeelshop.nl of korting op fitnessartikelen van Tunturi.

Extra oefeningen en online coaching

Toegang tot extra oefeningen in onze apps, zoals Mindful Werken in de VGZ Mindfulness Coach of persoonlijk beweegadvies van een beweegcoach.

Profiteer van een scherpe premie

Wij hebben blijvend een scherpe premie en passende aanvullende pakketten.

Makkelijk uw zorgzaken zelf regelen

Regel snel en gemakkelijk zorgzaken in de UMC Zorg app. De best beoordeelde zorgapp van Nederland.

Altijd een zorgverlener bij u in de buurt

In de Zorgzoeker vind je alle zorgverleners waar wij een contract mee hebben.

Naar UMC Zorg overstappen is heel makkelijk

Wij regelen alles voor u met onze overstapservice en zeggen uw huidige zorgverzekering op.