UMC Basisverzekering 

U weet als zorgmedewerker het beste wat bij u past. Daarom geeft de basisverzekering van UMC Zorgverzekering u alle keuzevrijheid. U kiest altijd zelf uw zorgverlener. 

Vrije keuze in zorgverleners

De basisverzekering van UMC Zorgverzekering is een restitutiepolis en geen naturapolis. Dat betekent dat u de volledige vergoeding krijgt voor elke zorgverlener. Zolang uw zorgverlener voldoet aan de criteria in de verzekeringsvoorwaarden

U krijgt bij iedere zorgverlener 100% vergoed, tot maximaal het marktconforme tarief, het tarief dat in Nederland redelijk is voor een bepaalde behandeling.

Een betaalbare premie

Met € 385 eigen risico én collectieve korting betaalt u voor uw basisverzekering € 114,75 per maand. Zonder collectieve korting betaalt u € 120,16 per maand.

Kiest u voor een hoger eigen risico? Dan gaat uw premie omlaag.

Premie Basisverzekering

per maand
Uw eigen risico

Wat zit er in de basisverzekering

De basisverzekering is verplicht voor iedere Nederlander. De regering bepaalt ook wat er in de basisverzekering zit. Dat is in ieder geval de belangrijkste zorg, zoals ziekenhuiszorg en de huisarts. De belangrijkste vergoedingen zijn verder:

  • Medisch specialisten
  • Geneesmiddelen
  • Basis geestelijke gezondheidszorg (GGZ)
  • Verloskunde en kraamzorg
  • Tandartszorg tot 18 jaar
  • Paramedische zorg (zoals logopedie en ergotherapie)
Bekijk het volledige overzicht met vergoedingen uit de basisverzekering op de website van het Zorginstituut.
Daarom UMC Zorgverzekering
  • De  keuze van 60.000 collega's
  • Vrije keuze in zorgverleners
  • UMC-korting voor u en uw gezin

Bereken eerst uw premie

Weten wat onze verzekering voor u kost? Bereken helemaal vrijblijvend uw premie. Deze kunt u rustig bekijken en vergelijken voordat u beslist.

Bereken uw premie

 

Makkelijk overstappen

Overstappen naar UMC Zorgverzekering is makkelijk. U vraagt uw verzekering online aan. En wij zeggen uw oude verzekering voor u op.

Zorgverzekering aanvragen  

 

Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd

Heeft u kinderen? Dan hoeft u voor uw kinderen geen premie te betalen. Tot 18 jaar zijn ze automatisch meeverzekerd. Naast de basisverzekering krijgen de kinderen hetzelfde aanvullende pakket, als de ouder met het meest uitgebreide aanvullende pakket. Die van u of van uw partner.

Ook betaalt u geen eigen risico voor kinderen tot 18 jaar. Soms betaalt u wel een eigen bijdrage.

Nog meer zekerheid met een aanvullende verzekering

Wilt u nog meer zekerheid? Bijvoorbeeld (extra) fysiotherapie en tandartszorg als u dat nodig heeft? Bekijk dan onze aanvullende verzekeringen. U stelt zelf de verzekering samen die bij u past.

Zo vergelijkt u basisverzekeringen

U wilt een passende zorgverzekering. Maar hoe vergelijk je al die verzekeringen? Daarom hebben alle zorgverzekeraars hun basisverzekeringen op dezelfde manier samengevat op zorgverzekeringskaarten. En hebben ze vergelijkbare basisverzekeringen van onze organisatie naast elkaar gezet
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord