Over UMC Zorgverzekering

Het werken in een UMC brengt unieke voordelen met zich mee. Zoals een speciale zorgverzekering. Deze is samengesteld met verzekerden en vertegenwoordigers van uw werkgever. Dus helemaal afgestemd op uw wensen.

Goede zorg kies ik zelf

We doen veel onderzoek naar de behoeften en wensen van UMC-medewerkers, en stellen hen centraal bij de ontwikkeling van de inhoud van onze zorgverzekering. Onze ruim 110.000 verzekerden erkennen wij in hun rol als zorgexpert. Zij weten als geen ander welke zorg bij hen past. Daarom: goede zorg kies ik zelf.

Naar alle zorgverleners in Nederland

U bent de specialist, en daarom weet u zelf welke zorg het beste bij u past. Daarom kunt u voor zorg uit onze basisverzekering terecht bij alle zorgverleners in Nederland.

Onderdeel van Coöperatie VGZ

NV Zorgverzekeraar UMC is onderdeel van Coöperatie VGZ. Coöperatie VGZ voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, waaronder UMC Zorgverzekering.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord