Over UMC Zorgverzekering

Werken in een UMC is werken binnen een professionele organisatie waar u écht iets betekent. U zorgt voor anderen en wij zorgen voor u met de UMC zorgverzekering als u zorg nodig heeft. Deze is samengesteld met verzekerden en vertegenwoordigers van alle UMC’s. Met korting voor u en uw gezinsleden. Wij helpen u bij het maken van de best passende pakket voor u.

Goede zorg kies ik zelf

We doen veel onderzoek naar de behoeften en wensen van UMC-medewerkers, en stellen hen centraal bij de ontwikkeling van de inhoud van onze zorgverzekering. Onze ruim 110.000 verzekerden erkennen wij in hun rol als zorgexpert. Zij weten als geen ander welke zorg bij hen past. Daarom: goede zorg kies ik zelf.

Altijd een passend pakket

Er is vanaf 2021 een nieuwe voordelige natura basisverzekering (UMC Ruime Keuze) toegevoegd naast de restitutie basisverzekering (UMC Eigen Keuze) een nieuwe voordelige natura basisverzekering. Daarnaast heeft u nu de keuze uit vier aanvullende pakket, de UMC Extra Zorg Instap is nieuw. Hierin zitten een aantal belangrijke vergoedingen zoals fysiotherapie en tandongevallen. Zo kunt u altijd een passend pakket samen stellen.

Onderdeel van Coöperatie VGZ

NV Zorgverzekeraar UMC is onderdeel van Coöperatie VGZ. Coöperatie VGZ voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, waaronder UMC Zorgverzekering.