Waarom UMC Zorgverzekering?

UMC Zorgverzekering is opgericht in 2006, speciaal voor medewerkers van universitair medische centra. Wij bieden een zorgverzekering die afgestemd is op jouw functie als zorgprofessional. Met veel keuzevrijheid en een aantrekkelijke premie.

UMC Zorgverzekering: Jij kiest zelf

UMC-medewerkers vinden keuzevrijheid erg belangrijk. Dat staat dan ook centraal in onze zorgverzekering:

Wat bleek uit onderzoek onder medewerkers?

Ons antwoord hierop:

Er is behoefte aan meer keuze in aanvullende zorgpakketten. Keuze uit vier aanvullende zorgpakketten en drie aparte tandpakketten. Je kunt zelf combineren.
Medewerkers bepalen graag zelf waar ze naartoe gaan. De zorgverzekeraar moet dat niet te veel sturen. UMC Zorgverzekering biedt een restitutiepolis. Je bent volledig vrij om je eigen zorgaanbieder te kiezen.
Maximeren van het aantal behandelingen en/of vergoedingen beperkt de mogelijkheden. Ook komend jaar heb je voor een aantal belangrijke zorgsoorten (zoals beweegzorg en alternatieve geneeswijzen) een budget. Je bepaalt zelf hoe je dit budget inzet.
Gezinsleden willen niet per se dezelfde aanvullende verzekering als ik. Gezinsleden vanaf 18 jaar kiezen zelf hun eigen aanvullende zorgpakket(ten).Geen winstoogmerk

UMC Zorgverzekering heeft geen winstoogmerk. Maken wij toch winst? Dan krijg je die winst het volgende jaar terug in een lagere premie.

Voordelen van de collectieve zorgverzekering voor UMC’s

  • Je kiest zelf naar welke zorgaanbieder je gaat
  • 60.000 collega’s kozen al voor UMC Zorgverzekering
  • Ook je meeverzekerde partner en kinderen krijgen UMC-korting
  • Je betaalt je premie via je salaris

Overstappen naar UMC Zorgverzekering

Bereken de premie voor jouw gewenste zorgverzekering. Daarna kun je de zorgverzekering afsluiten. Je oude zorgverzekering zeggen wij voor je op.

Bereken je premie Zorgverzekering afsluiten

Ben je al klant? Wijzig je pakket in Mijn UMC Zorgverzekering.

Ontvang het laatste nieuws van jouw UMC Zorgverzekering

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een geldig e-mailadres in