Onze zorgadviseurs staan voor u klaar

In sommige situaties is het fijn om extra hulp te krijgen. Bijvoorbeeld als u op een wachtlijst staat voor een behandeling. Of te maken krijgt met langdurige zorg. Daarom werken wij met professionele zorgadviseurs. Bent u bij ons verzekerd? Dan krijgt u dus altijd persoonlijk zorgadvies als dat nodig is. 

Uw zorg is onze zorg

Onze zorgadviseurs bekijken uw situatie en geven advies op maat. Zij kunnen u helpen met:

  • Verkorten wachttijd voor ziekenhuis of geestelijke gezondheidszorg (GGZ)
  • Het vinden van een (andere) zorgverlener
  • Regelen van een second opinion
  • Informatie over zorg in het buitenland
  • Ondersteuning voor mantelzorgers
  • Vinden en regelen van thuiszorg

Ook weten we alles over onze zinnige zorg. Dat is betere zorg voor u. En wij kunnen u vertellen of deze zorg bij u past.

Hulp bij verkorten van wachttijd

Staat u op een wachtlijst en wilt u sneller geholpen worden? Neem dan contact op met onze zorgadviseurs voor wachtlijstbemiddeling. Zij kunnen kijken of u eerder terecht kunt. Of gaan op zoek naar een ander ziekenhuis of kliniek. Dit kan in Nederland zijn, maar ook in het buitenland. Wachtlijstbemiddeling is een gratis service en gaat nooit ten koste van andere patiƫnten.

Zelf online zorg vinden en regelen

Omdat wij u steeds vaker helpen met handige hulpmiddelen en stappenplannen is het niet altijd nodig om contact op te nemen. Zo kunt u zelf online de zorg regelen die u nodig heeft. Op het moment dat het u uitkomt. Neem eens een kijkje op deze pagina. Komt u er niet uit? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen.

Zo neemt u contact op

Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in. Onze zorgadviseurs nemen uw vraag in behandeling en nemen spoedig mogelijk contact op. U kunt ook zelf bellen naar 088 - 131 16 11. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar.

Het is momenteel erg druk. Het duurt daarom langer tot u iemand aan de telefoon krijgt. Als we u vervolgens niet direct kunnen helpen laat ook ons advies helaas langer op zich wachten. Onze excuses voor het ongemak. Onze zorgadviseurs vinden het belangrijk om iedereen goed te helpen. En voor iedere vraag de tijd te nemen.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord