Gezond leven

UMC biedt praktische hulp

Even stilstaan bij uzelf. Nieuwe energie opdoen. Werken aan uw veerkracht en optimisme. Met Gezond Leven van UMC Zorgverzekering geeft u aandacht aan uzelf. Ga lekker aan de slag met tientallen apps, workshops en andere extra’s. Ze zijn er speciaal voor u. Allemaal dragen ze bij aan een goed of beter gevoel. Want als u zich goed voelt, kunt u doen wat u belangrijk vindt. En daar dragen wij graag aan bij.

  • Praktische hulp om gezonder te leven
  • Online en op ieder willekeurig moment aan de slag
  • Ontwikkeld door specialistische partners
  • Gratis of zeer voordelig via UMC Zorgverzekering

Kies een van de 3 thema's

Fysiek

Wilt u uw concentratie verbeteren, beter slapen of werken aan een pijnvrije rug? Maak gebruik van onze extra's.

Mentaal

Wilt u meer ontspanning en balans? En minder stress of sombere gevoelens? Maak gebruik van onze extra's.

Leefstijl

Wilt u vaker de juiste voeding kiezen of meer bewegen en ontspannen? Maak gebruik van onze extra's.

Uw gezondheid is onze missie

Samen werken aan een gezonder Nederland. Dat is de missie van UMC zorgverzekering. Daarom juichen we u van harte toe als u uw gezondheid of leefstijl wilt verbeteren. We helpen u graag gezonder te leven. Met heel veel workshops en apps die echt een verschil maken. Waarmee u beter ontspant, beter slaapt, minder piekert of positiever in het leven kunt staan. We zijn er voor iedereen. Ook als u niks mankeert, want ook dan kunt u verbetering wensen. Wat ons betreft gaat iedereen een stapje vooruit. 

We werken met partners
Op dit platform bevelen wij services van derden aan die producten of diensten leveren op het gebied van gezondheidszorg. UMC Zorgverzekering aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.