Contractmelder: informatie over afspraken met ziekenhuizen

Samen met zorginstellingen maken we elk jaar afspraken over behandelingen, kosten en kwaliteit. We zetten deze afspraken in een contract. Dit doen we ook met het ziekenhuis bij u in de buurt. Zo bent u verzekerd van goede zorg. In onze Zorgzoeker ziet u met welke zorgverleners wij een contract hebben. Nog geen contract? Blijf op de hoogte met de Contractmelder. 

2021: gesprekken in volle gang

Ziekenhuiszorg die u nodig heeft, vergoeden wij. Daaraan verandert in 2021 niets. Zorgverzekeraars en ziekenhuizen werken nauw samen, zodat u de zorg krijgt die nodig is. Dat is door de coronacrisis erg ingewikkeld. Voor 2021 willen we vanwege deze bijzondere situatie samen landelijke afspraken maken. Dat kost tijd, maar we doen ons uiterste best. En we komen elke dag een stapje verder.

Hoe de afspraken met ziekenhuizen precies worden, weten we nog niet. Zodra er meer helderheid over is, ziet u dat terug in onze Zorgzoeker. Weten wanneer de afspraken met uw ziekenhuis rond zijn? Meld u dan aan voor onze contractmelder. We doen er alles aan om het goed te regelen.

Ontvang een bericht in uw mailbox

Wilt u een bericht krijgen als er iets rond de contractering van ziekenhuizen bekend is? Vul dan uw naam en e-mailadres in. Dan houden we u op de hoogte.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord