Kies ook als AIOS voor de UMC Zorgverzekering

Goed verzekerd bij UMC Zorgverzekering
Kies zelf naar welke zorgverlener je gaat

Werken als Arts in Opleiding tot Specialist (AIOS) voor een UMC biedt unieke voordelen. Zoals een collectieve zorgverzekering die is afgestemd met verzekerden en vertegenwoordigers van de UMC's. Ook als je werkzaam bent als AIOS in een algemeen ziekenhuis kun je gebruik maken van de voordelen van de UMC Zorgverzekering.

  • Vrije keuze in zorgverleners
  • Korting op de premie voor jou en je gezin
  • Ruime vergoeding voor onder andere fysiotherapie en alternatieve zorg
  • De keuze van 60.000 collega's 

Selecteer je UMC en bereken je premie voor AIOS

Basisverzekering
De basisverzekering vergoedt de belangrijkste zorg, zoals ziekenhuiszorg en de huisarts. De basisverzekering van UMC Zorgverzekering is een restitutiepolis. Dat betekent dat je de volledige vergoeding krijgt voor elke zorgverlener. 
Aanvullende zorgverzekeringen
Wil je uitgebreider verzekerd zijn dan de basisverzekering? Dan kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Je hebt bij ons keuze uit drie aanvullende zorgpakketten.
Tandartsverzekering
In de basisverzekering ben je niet verzekerd voor tandartszorg boven de 18 jaar. Je kunt bij UMC Zorgverzekering kiezen uit 3 verschillende tandpakketten. Bij ieder pakket krijg je preventieve mondzorg (zoals controle) 100% vergoed (tot het budget op is).
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord