UMC Extra Tand 3 € 41,85

Dit tandpakket biedt het meest uitgebreide budget voor tandzorg. Dit is een goede keuze als u veel tandzorg gebruikt. Bijvoorbeeld als u een kroon nodig heeft of een wortelkanaalbehandeling moet ondergaan.

Premie

De premie is € 41,85 per maand.

Op de zorgverzekeringskaart leest u wat UMC Extra Tand 3 voor u betekent. De kaart biedt een overzicht van de belangrijkste kenmerken van deze verzekering.

Belangrijkste vergoedingen van UMC Extra Tand 3

Preventieve behandelingen             € 1.150 voor tandarts- en mondzorg.
Overige behandelingen 80% vergoeding tot € 1.150 per kalenderjaar.

1 jaar wachttijd voor sommige behandelingen

Wilt u een vergoeding voor kronen, bruggen, implantaten of gedeeltelijke protheses? Dan geldt hiervoor een wachttijd van 1 jaar vanaf het moment dat uw verzekering ingaat. Dit betekent dat u wel premie betaalt, maar nog geen vergoeding krijgt voor deze 4 zorgsoorten. Andere tandartszorg, zoals controles en vullingen, krijgt u gewoon vergoed. Vanaf het 2e jaar kunt u een vergoeding krijgen voor kronen, bruggen, implantaten of gedeeltelijke protheses.

Overstappen naar UMC Zorgverzekering

Bereken de premie voor uw gewenste zorgverzekering. Daarna kunt u de zorgverzekering afsluiten. Uw oude zorgverzekering zeggen wij voor u op.

Bereken uw premie  Zorgverzekering afsluiten

Bent u al klant? Wijzig dan uw zorgverzekering in Mijn UMC Zorgverzekering

Waarom UMC Zorgverzekering?

  • UMC-korting voor u en uw gezin
  • Vrije keuze in zorgverleners
  • De keuze van meer dan 60.000 collega's

Welk pakket past bij mij?

Vergelijk onze pakketten met de Pakketvergelijker. U maakt uw eigen keuze!

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord