Voel je beter met huisarts Tamara de Weijer

Door het coronavirus is ons dagelijks leven in korte tijd zeer ingrijpend veranderd. We moeten zoveel mogelijk thuisblijven en ons aan verschillende regels houden. Aandacht voor onze gezondheid en leefstijl is nu extra belangrijk. Samen met huisarts Tamara de Weijer hebben we in de maand mei de gratis webinars 'Voel je beter' aangeboden. 

In 3 webinars vertelt Tamara hoe jij een gezondere leefstijl kunt aanleren en hoe je dit -op een leuke manier- kunt volhouden. Heb je de webinars gemist? Geen probleem! Je kunt ze op deze pagina op je gemak terugkijken.

Sociale verbinding en zingeving

In de laatste webinar gaat Tamara in op sociale verbinding en zingeving. Hoe zorg je ervoor dat je niet volledige geïsoleerd raakt in deze bijzondere tijd? Hoe houd je de maatregelen vol? Zingeving gaat erover dat je erachter komt wat voor jou écht belangrijk is. Wat heeft de afgelopen tijd je gebracht? Hoe zorg je ervoor dat je meer rust en dankbaarheid in je dag krijgt?

Bekijk de webinar over slaap en ontspanning terug

Wat is de invloed van stress op je lichaam? En wat doet slaaptekort? In de tweede webinar laat Tamara zien wat stress en slaaptekort mentaal en lichamelijk met je doen en geeft ze adviezen over hoe je meer ontspanning kunt ervaren en een betere nachtrust tegemoet gaat.

Heb je de webinar gemist?
Bekijk dan de webinar hier op je gemak terug.

 

Bekijk de webinar over voeding en beweging terug

In de eerste webinar legt Tamara uit wat nou wel en niet gezond is om te eten. Welke ingrediënten moet je zeker in huis hebben en wat kan je beter in de winkel laten liggen? Ook geeft ze tips over beweging in relatie tot voeding. En de hamvraag: hoe zorg je ervoor dat je het volhoudt? 

Heb je de webinar gemist?
Bekijk dan de webinar hier op je gemak terug.

In het preventiebudget: leefstijlprogramma van Tamara de Weijer

Uzelf fitter voelen? Er beter uitzien? Dat is het doel van het online programma voor een gezonde leefstijl. Opgezet door huisarts Tamara de Weijer.

Dit leefstijlprogramma is één van de extra's in het preventiebudget van de UMC aanvullende zorgpakketten.