Kies voor de UMC Zorgverzekering

Goed verzekerd bij UMC Zorgverzekering
Kies zelf naar welke zorgverlener je gaat

Het werken bij een UMC brengt unieke voordelen met zich mee. Zoals een collectieve zorgverzekering speciaal voor UMC medewerkers. Deze is samengesteld met verzekerden en vertegenwoordigers van jouw werkgever. 

  • Vrije keuze in zorgverleners
  • Korting op de premie voor jou en je gezin
  • Ruime vergoeding voor onder andere fysiotherapie en alternatieve zorg
  • De keuze van 60.000 collega's 

Selecteer je UMC en bereken je premie 

Basisverzekering
De basisverzekering vergoedt de belangrijkste zorg, zoals ziekenhuiszorg en de huisarts. De basisverzekering van UMC Zorgverzekering is een restitutiepolis. Dat betekent dat je de volledige vergoeding krijgt voor elke zorgverlener. 
Aanvullende zorgverzekeringen
Wil je uitgebreider verzekerd zijn dan de basisverzekering? Dan kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Je hebt bij ons keuze uit drie aanvullende zorgpakketten.
Tandartsverzekering
In de basisverzekering ben je niet verzekerd voor tandartszorg boven de 18 jaar. Je kunt bij UMC Zorgverzekering kiezen uit 3 verschillende tandpakketten. Bij ieder pakket krijg je preventieve mondzorg (zoals controle) 100% vergoed (tot het budget op is).
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord