Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Stap gelijk over naar UMC Zorgverzekering

Goed nieuws! Naast de uitdaging die je nieuwe baan jou biedt, heeft het nog een ander voordeel. Namelijk: de collectieve zorgverzekering bij UMC Zorgverzekering. En als nieuwe medewerker kun je vaak gelijk al overstappen. Kun je nog niet overstappen? Meld je dan aan voor de overstapwekker. En ontvang een seintje als de premie voor volgend jaar bekend is én je de overstap kunt maken. Bekijk hieronder welke situatie voor jou geldt.

Voordelen van UMC Zorgverzekering
  • Korting voor het hele gezin
  • Aanvullend verzekerd vanaf € 5,35  
  • Extra ruime vergoedingen 
  • Snel declareren met de UMC Zorg app
  • Wachtlijstbemiddeling 
1. Ik ben nu collectief ergens anders verzekerd

Sluit je nieuwe baan direct aan op je oude baan? Dan kun je binnen 30 dagen overstappen naar UMC Zorgverzekering. Wij zeggen automatisch je huidige zorgverzekering voor je op. Wel zo makkelijk!

 2. Ik ben nu ergens anders individueel verzekerd

Dan kun je aan het einde van het jaar overstappen naar UMC Zorgverzekering. Je bent dan per 1 januari van het volgende jaar bij ons verzekerd. Wil je een mailtje ontvangen als de premie bekend is en je kunt overstappen? Zet dan de overstapwekker.

3. Ik ben al verzekerd bij UMC Zorgverzekering

Ben je al verzekerd bij UMC Zorgverzekering maar via een andere collectiviteit? Stap dan direct over naar je nieuwe collectiviteit. Dit kun je zelf makkelijk en snel regelen. Geef het nummer en de collectiviteit van je nieuwe werkgever door in Mijn UMC Zorgverzekering.