Zorgverzekering

UMC Zorgverzekering biedt alle medewerkers van de acht universitair medische centra een goede collectieve zorgverzekering. Met grote keuzevrijheid in pakketten die speciaal op uw medewerkers zijn afgestemd. Deze pakketten bevatten ruime vergoedingen voor fysiotherapie en alternatieve zorg.

Voordelen van UMC Zorgverzekering

  • Uw medewerker kiest zelf naar welke zorgverlener hij of zij gaat
  • Het hele gezin profiteert van de collectieve korting
  • Kinderen zijn gratis meeverzekerd
  • Eenvoudig online declareren via Mijn UMC Zorg app

De basisverzekering uitbreiden met aanvullende zorgpakketten

De UMC Zorgverzekering bestaat uit de basisverzekering en verschillende aanvullende zorgpakketten: de UMC Extra Zorg-pakketten en UMC Extra Tand-pakketten. Uw medewerkers kiezen zelf welke pakketcombinatie het beste bij hen past. Hulp nodig bij het kiezen? Gebruik de Pakketvergelijker.

Premie en werkgeversbijdrage

De premie voor uw medewerkers is scherp. Dat komt vooral door de belangrijke rol die u speelt als werkgever. Dankzij u krijgen uw medewerkers een aanzienlijke collectieve korting.

Informatiemateriaal

Wilt u de UMC Zorgverzekering onder de aandacht brengen bij uw medewerkers? We helpen u graag. Neem daarvoor contact op met ons op.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord