Nieuwe medewerkers?

Introduceer de collectieve
zorgverzekering

UMC Zorgverzekering voor nieuwe medewerkers

Wist u dat uw nieuwe medewerkers vaak gelijk al kunnen overstappen naar de UMC Zorgverzekering? Om hen hierop te wijzen hebben wij verschillende communicatiematerialen (ansichtkaart, flyer en intranetbericht) voor u ontwikkeld. Hoeft u dat zelf ook niet meer te doen, wel zo makkelijk! Wij delen deze graag met u. 

Wanneer kan een medewerker overstappen

We leggen u graag uit hoe het zit met de mogelijkheid om over te stappen voor nieuwe medewerkers. 

Medewerker is nu ergens anders collectief verzekerd.
De medewerker kan binnen 30 dagen overstappen naar UMC Zorgverzekering.
Medewerker is nu ergens anders individueel verzekerd.
De medewerker kan aan het einde van het jaar overstappen naar UMC Zorgverzekering.
Medewerker is al verzekerd bij UMC Zorgverzekering.
Is de medewerker al verzekerd bij UMC Zorgverzekering, maar via een andere collectiviteit? Dan kan de medewerker direct overstappen naar de nieuwe collectiviteit.

Communicatiemiddelen voor uw medewerkers

E-mail- / intranetbericht
Dit communicatiemiddel bevat een word-document met tekst en een afbeelding. U kunt dit zowel gebruiken voor een intranetbericht als bijvoorbeeld een e-mail.
Flyer
Deze flyer bevat alle informatie die uw medewerker nodig heeft over UMC zorgverzekering. De flyer is beschikbaar in zowel een online als offline variant.

Zorgverzekering

UMC Zorgverzekering biedt alle medewerkers van de acht universitair medische centra een goede collectieve zorgverzekering. Met grote keuzevrijheid in pakketten die speciaal op uw medewerkers zijn afgestemd. Deze pakketten bevatten ruime vergoedingen voor fysiotherapie en alternatieve zorg.

Heeft u een vraag?