Bedankt voor de aanvraag

Welkom bij UMC Zorgverzekering! Wat fijn dat u voor ons heeft gekozen. Wij gaan gelijk aan de slag. U hoeft nu niets meer te doen. U hoeft ook niet uw oude verzekering op te zeggen, want dat doen wij voor u. Tenzij u heeft aangegeven dit niet te willen. Bekijk hieronder in 4 stappen wat u verder van ons kunt verwachten.

1. U ontvangt de bevestiging per e-mail

Vandaag nog ontvangt u een bevestigingsmail van uw aanvraag. Hierin staat bijvoorbeeld informatie over de eerste premiebetaling.

2. U ontvangt uw polis

U ontvangt binnen 2 werkdagen uw polis per e-mail. Óf binnen 7 werkdagen per post. Dit is afhankelijk van uw postvoorkeur.

3. Mijn UMC Zorgverzekering

Heeft u uw polis ontvangen? Dan kunt u inloggen op Mijn UMC Zorgverzekering met uw DigiD. Bij uw polis ontvangt u uitleg over deze persoonlijke online omgeving.

4. U ontvangt uw zorgpas

U ontvangt begin 2019 uw zorgpas per post.

Soms komt het voor dat wij iemand niet mogen accepteren als klant. Bijvoorbeeld bij een betalingsachterstand. Dit gebeurt gelukkig bijna nooit! Is dit wel het geval? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord