Kies voor de UMC Zorgverzekering

UMC Zorgverzekering voor de zorg
Goed verzekerd bij UMC Zorgverzekering
Altijd een passende verzekering

Werken in een UMC is werken binnen een professionele organisatie waar u écht iets betekent. U zorgt altijd voor anderen. Maar heeft u zelf zorg nodig? Dan zorgen wij voor u met de UMC zorgverzekering. Deze is samengesteld met verzekerden en vertegenwoordigers van alle UMC’s. Met korting voor u en uw gezinsleden. Wij helpen u graag bij het maken van de keuze welk pakket het beste bij u en uw situatie past.

Daarom de UMC Zorgverzekering: 

  • Collectiviteitskorting voor u en uw gezin
  • Nieuw aanvullend pakket UMC Extra Zorg Instap 
  • Extra ruime vergoedingen voor mindfulness, fysiotherapie en mondzorg
  • Wachtlijstbemiddeling: we kijken waar u sneller geholpen kan worden
  • Razendsnel declareren met de UMC Zorg app

Nieuw in 2021  
Er is naast de UMC Eigen Keuze, de restitutie basisverzekering, een nieuwe voordelige natura basisverzekering toegevoegd, de UMC Ruime Keuze.

Ook is er een nieuw aanvullend pakket, de UMC Extra Zorg Instap. Met enkele belangrijke vergoedingen zoals fysiotherapie, tandongevallen en buitenland, tegen een hele lage premie.

Selecteer uw UMC en bereken uw premie 

Basisverzekering

De basisverzekering vergoedt de belangrijkste zorg, zoals ziekenhuiszorg en de huisarts.

Nieuw is de keuze uit twee basisverzekeringen: de UMC Eigen keuze en daar is de UMC Ruime Keuze aan toegevoegd. Het verschil zit hem in de vergoeding die u krijgt bij zorgverleners, die geen contract met ons hebben.

 

Aanvullende verzekeringen

Wilt u uitgebreider verzekerd zijn dan de basisverzekering? Dan kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. U kunt kiezen uit vier verschillende aanvullende zorgpakketten.

Nieuw is de UMC Extra Zorg Instap  met enkele belangrijke vergoedingen zoals fysiotherapie, tandongevallen en buitenland, tegen een hele lage premie.

 

Tandartsverzekering

In de basisverzekering ben je niet verzekerd voor tandartszorg boven de 18 jaar. Je kunt bij UMC Zorgverzekering kiezen uit 3 verschillende tandpakketten. Bij ieder pakket krijg je preventieve mondzorg (zoals controle) 100% vergoed (tot het budget op is).