Zorgadvies

Ben je op zoek naar een zorgaanbieder? Of wil je weten welke ontwikkelingen in de zorg er zijn en wat deze voor jou betekenen? Op deze pagina vind je meer informatie.

Vergelijk en Kies

Op zoek naar een goede zorgaanbieder bij jou in de buurt? In Vergelijk en Kies vind je onze gecontracteerde zorgaanbieders. Zo ben je verzekerd van kwaliteit.

Naar Vergelijk en Kies

Zorgadvies en Bemiddeling

Heb je een vraag over de zorg? Of heb je te maken met een wachtlijst voor een behandeling? Neem dan contact op met UMC Zorgadvies en Bemiddeling.

Meer over Zorgadvies en Bemiddeling

Persoonsgebonden budget (pgb)

Een persoonsgebonden budget (pgb) voor verpleging en verzorging aanvragen? Of de kosten voor de zorg uit je pgb declareren? 

Lees meer over het pgb

Werk en mantelzorg

Werk en mantelzorg, een zware combinatie. In samenwerking met VUmc geven we tips en adviezen om werk en mantelzorg beter te combineren.

Lees meer over werk en mantelzorg

Langdurige zorg geregeld vanuit het zorgkantoor

Maak je gebruik van langdurige zorg? Of verwacht je binnenkort langdurige zorg nodig te hebben? Het zorgkantoor helpt je graag.


Lees meer over het zorgkantoor en de Wet langdurige zorg (Wlz)

Inzicht in je ziekenhuis

Moet je voor een behandeling naar het ziekenhuis? Dan is het fijn om iets meer over het ziekenhuis te weten. Hoe is het gesteld met de kwaliteit? En waar kun je terecht?

Krijg meer inzicht in je ziekenhuis

Ontvang het laatste nieuws van jouw UMC Zorgverzekering

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een geldig e-mailadres in