Vervoerskosten taxi

 

Hoe regel ik de vergoeding?

Stap 1: Vraag vooraf toestemming aan

U kunt toestemming aanvragen zodra u de startdatum van uw behandeling weet. Aanvragen kan op twee manieren, afhankelijk van uw behandeling:

  • Voor nierdialyse, chemotherapie, immuuntherapie of radiotherapie bij kanker, en vervoer naar en van een verpleegkundig kinderdagverblijf of kinderzorghuis
    Bel met de Vervoersdesk: 088 - 131 16 00 (bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:00 uur). Wij beoordelen uw aanvraag dan direct tijdens het gesprek. U heeft geen verklaring van uw arts nodig.
  • Voor overige behandelingen
    Vul het formulier medische verklaring zittend ziekenvervoer in en stuur dit online naar ons op.

Machtigingsbrief

Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben, krijgt u een brief van ons waarin staat of u een machtiging krijgt of niet. Is het formulier niet volledig ingevuld? Dan kunnen we uw aanvraag helaas niet in behandeling nemen. U ontvangt hierover bericht van ons.

Stap 2: Vraag uw vervoer aan bij een taxivervoerder

Neem contact op met de vervoerder om de ritten in te plannen. Uw vervoerder declareert de kosten vervolgens rechtstreeks bij ons. U hoeft niets te doen. Het is belangrijk dat u de volgende gegevens aan uw vervoerder doorgeeft:

  • Machtigingsnummer
  • Verstrekking
  • Startdatum
  • Einddatum

Deze gegevens staan op de machtigingsbrief die u van ons ontvangt.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord