Ontdek hoe u zich beter kunt voelen

Met hulp van UMC Zorgverzekering en de SAM app

Met de SAM app maakt u de balans op van uw eigen leven. Een eenvoudige test geeft u inzicht in 6 belangrijke onderdelen van uw leven. Wat gaat goed en wat kan beter. Met die verbeterpunten kunt u gelijk aan de slag. Tips, workshops, trainingen, uitdagingen en video’s helpen u om ze aan te pakken. U kunt op elk moment van de dag anoniem aan de slag.   

SAM app voor een betere balans en meer levensgeluk

Ontdek de stand van zaken op deze belangrijke levensonderdelen:

  • Persoonlijke groei. Bent u in evenwicht en voelt u zich zinvol?
  • Gezondheid. Beweegt u voldoende? Eet en slaapt u goed?
  • Familie/vrienden. Heeft u een fijne vriendengroep en ziet u uw familie genoeg? Hoe zit het met ouderschap?
  • Financiën. Weet u hoe u ervoor staat? Kunt u sparen?
  • Relatie. Wordt er van u gehouden? Heeft u een partner en hoe gaat u om met conflicten?
  • Werk/carrière. Bent u blij met wat u doet? Krijgt u anderen mee? Lukt het u om uw tijd goed te gebruiken?

Bent u via uw werkgever verzekerd bij UMC Zorgverzekering? Of biedt uw werkgever de zorgverzekering van UMC Zorgverzekering aan? Dan maakt u 6 maanden gratis gebruik van de app.

Inschrijfformulier

Download eerst de SAM app op je telefoon of tablet via: App Store | Play Store

Vul uw gegevens in en ontvang de code per e-mail. Hiermee maakt u zes maanden gratis gebruik van de SAM app. Veel levensgeluk gewenst!

* Bent u via uw werkgever verzekerd bij UMC zorgverzekering? Of biedt uw werkgever de zorgverzekering van UMC Zorgverzekering aan? Dan maakt u 6 maanden gratis gebruik van SAM app.

Nog niet overtuigd? Lees verder!

De inhoud van de app is gemaakt door professionele coaches en therapeuten. Naast de honderden oefeningen en tips kunt u persoonlijk contact of coaching op maat krijgen. 

 

Hoe werkt de SAM app?

De SAM app heeft als doel om u te helpen bij het bereiken van balans. U krijg de middelen en het vangnet aangeboden. Daarnaast wordt u aangemoedigd om zelf meer inzicht te krijgen en zelf stappen te zetten naar meer levensgeluk. U bent zelf verantwoordelijk en kiest ook zelf waaraan u wilt werken.

  1. Hoe staat u ervoor? De SAM app kijkt samen met u hoe het ervoor staat op de 6 thema’s. Zie in één oogopslag waar er winst te halen is.
  2. Welke richting wilt u op? U stelt uw eigen doelen op basis van de huidige stand van zaken.
  3. Bekijk de oefeningen en tips. Op uw persoonlijke tijdlijn biedt SAM alles om in balans te komen. Tips, uitdagingen, workshops, video’s en trainingen. Passend  bij uw wensen en behoeften. 
  4. Krijg ondersteuning van professionele coaches en therapeuten waar nodig. De inhoud is gemaakt door professionele coaches en therapeuten. Wilt u een persoonlijk gesprek of coaching op maat? Dan neemt u contact met hen op via de app. Er is altijd een vangnet!

 

Wat bereikt u met de SAM app? 

Het resultaat is voor iedereen anders. Omdat het afhangt van uw wensen en behoeften. Resultaten kunnen zijn: meer zelfvertrouwen, beter leren ontspannen, stappen durven te zetten op het werk, een betere werk/privé-balans, het gevoel dat u er toe doet, en nog veel meer.