Omgaan met relatieproblemen

Met hulp van UMC Zorgverzekering en de digitale workshops van Mirro e-Health 

Ups en downs zijn normaal. Maar zit uw relatie al een tijdje in een dip en vindt u het lastig eruit te komen? U kunt ermee aan de slag.

Digitale workshop voor mensen met relatieproblemen

Ervaart u relatieproblemen? Of wilt u weten in hoeverre uw relatie gezond is? In de meeste relaties zijn er periodes dat het wat minder soepel loopt. De digitale workshop van Mirro is er speciaal voor mensen met relatieproblemen.

  • Test zelfstandig en anoniem in hoeverre uw relatie gezond is
  • Tips en oefeningen om aan uw relatie te werken
  • Wij ontvangen geen data over u van externe partners, ook delen we niets met uw werkgever én gebruiken we de data niet voor uw zorgverzekering

Tijdelijk niet beschikbaar

Excuses voor het ongemak. Wij werken aan een oplossing.

Wat kunt u precies verwachten?

De inhoud van deze workshop is ontwikkeld door GZ-psycholoog Belinda Kersten, werkzaam bij GGZ inGeest en Parpajon en met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Bij het vormgeven van de inhoud van de workshop is gebruik gemaakt van inzichten uit de EFT (Emotionally Focused Therapy), ACT (Acceptence en Commitment Therapy), cognitieve gedragstherapie en mindfulness.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • De liefdesrelatie: als u een tijdje samen bent, kan de liefde op de achtergrond raken. Hoe gaat u daarmee om?
  • Jouw relatie: een relatie is als een spiegel. Datgene waar u zich aan ergert, zegt wellicht iets over u. Als u dit scherp krijgt, kunt u ervan leren.
  • Communicatie: ook in goede relaties komen ruzies voor. Het wordt pas een probleem als deze zich opstapelen of u niet meer weet hoe u elkaar kunt bereiken.
  • Intimiteit: intimiteit is een manier van dichtbij zijn. Dit kan lichamelijk, emotioneel of spiritueel zijn. Soms raken verlangens zoek en is het tijd ze weer voor de dag te halen.