Beter concentreren

Met hulp van UMC Zorgverzekering en de muziek van Brain.fm

Het is 10 uur ’s ochtends. De koffie is achter de kiezen. In concentratie werkt u uw to-do-lijst af. Zonder afleiding, zonder ruis. Zou het niet fantastisch zijn als u zich altijd kunt focussen? Zelfs laat in de avond?

Beter concentreren en ontspannen met muziek

De muziek van Brain.fm helpt u beter te concentreren of juist sneller slapen. Met deze muziek komt u sneller in uw gewenste mentale toestand, zoals slaap of focus. De muziek is ontwikkeld door wetenschappers en componisten. De muziek van Brain.fm helpt bij

  • Sneller en langer geconcentreerd werken 
  • Makkelijker ontspannen en slapen

Ook goed om te weten

  • U merkt het verschil binnen 5 tot 15 minuten
  • Bent u via uw werk verzekerd bij UMC Zorgverzekering ? Of biedt uw werkgever u de zorgverzekering van UMC Zorgverzekering  aan? Dan maakt u gratis gebruik van de muziek van Brain.fm.
  • U kunt ongestoord gebruik maken van Brain.fm. Uw zorgverzekering of werkgever krijgen geen gegevens over u.
  • Meer dan 150.000 mensen gebruiken de muziek van Brain.fm

Hoe werkt de muziek van Brain.fm?

De muziek van Brain.fm heeft als doel luisteraars te helpen om in de gewenste mentale toestand te komen. Het gaat er niet om dat de muziek mooi is, maar dat die u helpt om beter te concentreren, ontspannen of slapen. 

De ontwikkelaars doen samen met wetenschappers en componisten onderzoek om te achterhalen of de muziek het gewenste resultaat bereikt. Met speciale apparatuur testen ze het effect van hun muziek op de hersenen van luisteraars. Ook letten ze er op dat de muziek geen opvallende geluiden bevat. Zo is de muziek prettig als achtergrondmuziek. En dat is ook het verschil met ‘normale muziek’. Die is meestal gemaakt om op te vallen en emoties op te roepen.

Aanmelden voor de muziek van Brain.fm

Vul uw gegevens in en ontvang de code per e-mail. Hiermee maakt u een jaar gratis gebruik van Brain.fm. Veel rust en concentratie gewenst!

* Bent u via uw werk verzekerd bij UMC Zorgverzekering? Of biedt uw werkgever de zorgverzekering van UMC Zorgverzekering aan? Dan maakt u een jaar gratis gebruik van Brain.fm.