Een pijnvrije rug

Met hulp van UMC Zorgverzekering en AudioFysio

Heeft u pijn in de onderrug? Ga aan de slag met uw houding en beweging. Met het online oefenprogramma van AudioFysio kunt u meteen beginnen. Gewoon thuis, op het moment dat het u uitkomt.

Online oefenprogramma bij lage rugklachten

Met dit programma van 7 weken verbetert u uw houding en beweging. 

  • U weet welke oefeningen helpen bij uw rugklachten
  • U verbetert uw houding en beweging
  • U ervaart minder of geen pijn in de onderrug
  • U voorkomt terugkerende klachten

Ook goed om te weten:

Over het oefenprogramma

U werkt met behulp van luisterfragmenten en video’s aan een gezonde rug. U verbetert de beweging, spierfunctie en stevigheid van uw rug. Dat vermindert de rugpijn. Ook wordt uw rug sterk en stabiel. Zo voorkomt u dat de rugklachten terugkeren.

Het oefenprogramma voor lage rugklachten is samengesteld door gezondheidswetenschapper en fysiotherapeut Peter Arentsen. 


 

 

"Mijn rugpijn is na 2 dagen al een stuk minder! Het oefenprogramma is dus heel effectief. En ik vind de instructie prettig om naar te luisteren."

Aan de slag met het programma

Vul uw gegevens in. Per e-mail ontvangt u een code. Hiermee maakt u een gratis account aan bij AudioFysio. En begint u direct met het oefenprogramma.

* Bent u via uw werkgever verzekerd bij UMC Zorgverzekering? Of biedt uw werkgever de zorgverzekering van UMC Zorgverzekering aan? Dan is deze service gratis.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord