Services

Kies en start!

Hallo aanpakker! Ja, dat bent u. Want hier gaat u aan de slag met het verbeteren van uw gezondheid of leefstijl. En dat is leuk. Omdat u online werkt aan de verbeterde versie van uzelf. We bieden u daarvoor goede zelfhulpprogramma’s, app’s en websites. Of het nu gaat om beter concentreren, beter leren omgaan met sombere gevoelens of beter door een ingrijpende levensfase komen, zoals de overgang of een scheiding.

Al onze services zijn ontwikkeld door professionals, zoals psychologen, fysiotherapeuten of wetenschappers. En via VGZ kunt u ze gratis of zeer voordelig gebruiken. We hebben het u zo makkelijk mogelijk gemaakt. U kiest uw eigen startmoment. En als u even wilt stoppen om later weer door te gaan, dan kan dat natuurlijk. Kiest u maar!Fysiek beter in uw vel

Wilt u uw concentratie verbeteren, beter slapen of beter omgaan met een chronische ziekte? Kies uw thema en ga aan de slag.

 


Ontspannen, in balans en opgewekt

Wilt u meer ontspanning en balans? En minder stress, angst of sombere gevoelens? Kies uw thema en ga aan de slag.

 


Goed door elke levensfase 

Elke levensfase kent andere pieken en dalen. Misschien bent u mantelzorger, heeft u relatieproblemen of bent u iemand verloren? Kies uw thema en ga aan de slag.

 


Leefstijl verbeteren  

Heeft u een zwak voor de geneugten van het leven? U kunt uw leefstijl verbeteren. Bijvoorbeeld door te kiezen voor de juiste voeding, genoeg beweging en voldoende ontspanning. Kies uw thema en ga aan de slag.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord