Benut de coronatijd voor verandering

Iets in uw leven veranderen? Het kan!

De coronacrisis heeft nog altijd een grote impact op onze samenleving. Een onzekere tijd waarin we niet precies weten wat ons qua gezondheid en werk te wachten staat. Tegelijkertijd horen we ook positieve geluiden. 

Door de crisis vielen onze afspraken en bijeenkomsten weg. We kregen een lege weekend-agenda in onze schoot geworpen. Geen voetbalwedstrijd op zaterdagochtend of borrels met vrienden. Was er dan niks te beleven? Jawel! Ineens was het er: de rust van niks doen. Van genieten van de allerkleinste dingen in eigen land, streek of tuin. Een boek lezen of een fietstocht langs de rivier. Het was ook wel fijn, zo'n reset van ons vaak haastige leven.

Zijn er veranderingen die u koestert? U kunt ze meenemen naar de toekomst!

Wat doen veranderingen met uw brein? 
Kom naar de webinar van Erik Scherder 

Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder kent de feiten. Veranderen doet iets met uw hersenen. Tijdens een online webinar op woensdag 16 december van 20.30 tot 21.30 uur bespreekt hij:

  • Of u veranderingen moet omarmen of niet
  • Of het goed is om te streven naar rust en regelmaat 
  • Waarom de mens van nature lui is en of u zich hierbij neer moet leggen

Eriks online webinar is interactief, inspirerend en motiverend. Stel hem gerust uw vraag! Schrijf u snel in, want vol is vol.

Succesvol veranderen? Doe de online workshop
Zelf aan de slag het doorvoeren van een verandering in uw leven? Uw werkdruk verminderen? Gaan voor uw ambities? Een betere leefstijl? Of een andere mindset? Veranderen kunt u leren. Volg de online workshop Succesvol veranderen en maak de stap! Tijdens de workshop leert u onder andere:

  • Hoe u tot verandering kunt komen en welke stappen nodig zijn 
  • Wat u tegenkomt op uw veranderpad
  • Hoe u omgaat met tegenslagen
  • Hoe u uw omgeving meeneemt

U volgt de workshop online op uw eigen gekozen moment. Succes!

Workshops en apps die verandering teweegbrengen

Webinars gezonde leefstijl

Video's huisarts Tamara

Aandacht voor onze gezondheid en leefstijl is nu extra belangrijk. Samen met huisarts Tamara de Weijer bieden we u daarom de gratis vlogs en webinars aan.

Goed gewaardeerde mindfulness app

Mindfulness coach 

App

Honderdduizenden mensen hebben hem inmiddels op hun telefoon. De Mindfulness Coach app van VGZ. Leren om echt tot uzelf te komen. Wist u dat er ook korte oefeningen zijn? Handig als u weinig tijd heeft. Download 'm gratis voor meer energie en ontspanning.

Diabetes type 2 omkeren 

Leefstijlprogramma van 6 maanden 

 

Heeft u diabetes type 2 en wilt u uw leefstijl veranderen? Met Keer Diabetes2 Om werkt u met een team in 6 maanden aan een nieuwe leefstijl. De resultaten? 92% van de mensen keert diabetes type 2 geheel of deels om. 30% gebruikt geen diabetesmedicatie meer.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord