UMC Zorgverzekering

 

Werk je bij een universitair medisch centrum? Dan is er speciaal voor jou en je gezinsleden UMC Zorgverzekering. Hiermee ben je verzekerd van een basisverzekering tegen een aantrekkelijke premie en aanvullende pakketten die zijn afgestemd op jóuw wensen. En sluit je onze zorgverzekering af via je werkgever? Dan profiteer je bovendien van een aantrekkelijke collectiviteitkorting.

Een zorgverzekering op maat

Bij UMC Zorgverzekering staat keuzevrijheid voorop:

  • Dankzij de verschillende aanvullende zorg- en tandpakketten kies je zelf hoe je verzekerd wilt zijn.
  • Je kunt, naast het verplicht eigen risico, ook kiezen voor een vrijwillig eigen risico en zo de hoogte van je premie beïnvloeden.
  • Je bent volledig vrij om je eigen huisarts, ziekenhuis, specialist of andere zorgaanbieder te kiezen.

Daarnaast biedt UMC Zorgverzekering ruime vergoedingen en declaratiegemak. We kiezen voor eenvoudige procedures, heldere informatie en persoonlijk contact met onze verzekerden.

Een aanvullend verzekeringspakket afsluiten: ja of nee? Je eigen risico verhogen om de premie te verlagen? De keuze is aan jou! Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Profiteer met het hele gezin

Je verzekert je partner en kinderen (tot 30 jaar) eenvoudig mee in de gezinspolis. Ook zij profiteren van een aantrekkelijke premiekorting. Of je kinderen studeren of werken, thuis wonen of ergens anders, speelt geen rol. Premiebetalende gezinsleden zijn volledig vrij om zelf te kiezen voor de aanvullende verzekering die bij hen past. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de hoogst gekozen aanvullende pakketcombinatie van de ouder(s).

 

Sluit je zorgverzekering online af

Bij UMC Zorgverzekering geniet je van volop keuzevrijheid en uitstekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke premie. Ben je benieuwd wat je voor onze uitgebreide zorgverzekering betaalt?